Spring naar inhoud

Over Libertaire orde

Libertaire Orde is de voortzetting van het ASweblog. Het doel van Libertaire Orde is het libertaire arsenaal te gebruiken om ondermeer te pleiten voor een zo onbegrensd mogelijke zelfstandigheid van elk individu en elk samenlevingsverband, onder verwerping van geweld, dwang of autoritair gezag daarin of daarbij. De formulering mag bekend voorkomen: het zijn anarchistische idealen. De eindredactie berust bij Thom Holterman, een van de redacteuren van de AS. [Per nummer 208 van de AS is de papieren uitgave gestopt (winter 2020). De overige activiteiten blijven doorgaan. De titel van nummer 208 was niet voor niets Dit is het begin.]

Vrijplaats is een pagina op dit blog waarop u artikelen over uiteenlopende onderwerpen en informatie van schillende inhoud aantreft, dit alles passend binnen de ‘parameters’ van Libertaire orde.

Bladeren is de rubriek waarin aandacht wordt geschonken aan wat er zoal besproken wordt in tijdschriften en dagbladen, voornamelijk uitkomend in Frankrijk.

Nieuwe website de AS Zie voor abonnementen op de AS, voor de archieffunctie en voor het downloaden van oude nummers: www.tijdschrift-de-as.nl .

Volg U kunt zich gratis abonneren op nieuwe berichten op dit blog, door uw e-mail adres op te geven. Klik daarvoor aan bij ‘Volg’; zie onder in uw beeldscherm het venstertje met ‘Volg’. Als u daarop klikt verschijnt er een menu waarop u uw gegevens achter kunt laten.

Contact:  th.holterman[at]gmail.com

Nu ook op: https://www.facebook.com/thom.holterman

Advertentie
%d bloggers liken dit: